Hundraårs jubileum 2023

Folkets Hus 100-års jubileum 2023

Program:


Lördag 17 juni

Jubileumskväll kl. 17-19.30. Med musik och framträdanden av bl a Anders Hedén och Bengt Eric Norlén som ger En afton i moll, samt Hans Löfgren från "familjen Löfgrens", kända estradörer från Hissmofors. Hör bl a spännande berättelser ur Folkets Hus historia.

Pris: 220 kronor. Jubileumsfika ingår.

Biljetter bokas via telefon:
073-805 34 33.Söndag 18 juni

Familjeaktiviteter, 11-16 jubileumsfika med tio sorters kakor, varmkorv och musikunderhållning. Fikabiljett köps på plats. 12-15 prova-på aktiviteter och ansiktsmålning för barnen med Cirkus Kul & Bus.  

Jubileumskvällen, lördag 17 juni


En afton i moll

Ett mycket varmt återseende av dessa framstående musiker och underhållare. Anders Hedén och Bengt Eric Norlén ger en föreställning som bygger på deras egna arrangemang.


Med humor tar de klassiska verk, sånger av Allan Edwall och sånger ur den svenska visskatten till nya höjder. En högkvalitativ föreställning som inte kan ses någon annanstans. 


Familjen Löfgren är tillbaka!

Ett måste för dig med anknytning till Hissmofors. Familjen Löfgren var en känd musikfamilj här i Hissmofors med egna kabaréer och framträdanden på Folkets Hus under mitten av 1900-talet och framåt. Hör bland annat om farbrodern som lämnade Hissmofors och drog till Kanada.


I lördagens musikprogram får vi höra Hans Löfgren som tillsammans med dirigenten och pianisten Nicklas Strandberg, kantor i Stora Kyrkan i Östersund, göra utblickar i denna föreställning. Vi kommer att få berättelser från Löfgrens från omkring mitten av 1900-talet och framåt.


Från scenen blir det intervjuer, samtal och berättelser.